Sep
20
2011

Листопад – Епизод 267, Вторник – 20.09.2011г.

След почивните дни е ред на поредният 267 епизод на Листопад излъчен на 20.09.2011г. Сериалът става все по-интересен и интригуващ. Али Ръза отива в Ада Пазара за да прибере малката Айше, която беше на гости при сестра си Фикрет. Тя продължава да има проблеми със съпруга си Таксин и най-вече със старата и досадна баба Джеврие. След кратък скандал Таксин не се прибира вкъщи да нощува. Майка му остава учудена, че той не се е прибрал.

При Лейля и Оуз всичко е наред до момента в който Оуз получава анонимно обаждане със заплаха за него и Лейля. Той остава много изненадан понеже не знае от кого идват заплахите. Лейля продължава да се подготвя за бъдещето им дете.

Ферхунде продължава с подлите си планове. Сега тя е още по мотивирана да преследва целите си. След като Оуз и Лейля и отнеха къщата тя закупува апартамент в непосредствена близост до техният.

В това време Неджля работи усилено върху важни проекти. Тя е отдадена напълно на работата си. Али, обаче усилено продължава да я ухажва и я кани на екскурзия до Прага през почивните дни. Тя се съпротивлява и не иска да се съгласи да отиде с него, въпреки че нещо в нея я кара да отиде. Прибирайки се късно от работа майка и я пита защо се прибира толкова късно от работа, но Неджля и казва да не и се бърка в работата и в личния живот. А Шефкет е намерил превоз за да изнесе покъщнината на семейството на Али Ръза.

Подобни епизоди на сериала:

  1. Листопад – Епизод 264, Сряда – 14.09.2011г. В днешния 264 епизод на Листопад Лейля научи, че Оуз е купил родната и къща. Тя е много щастлива и не е очаквала, че Оуз...
  2. Листопад – Епизод 263, Сряда – 14.09.2011г. Листопад продължава да се вихри в ефира на националната ни телевизия. В днешния 263 епизод Шефкет е толкова затънал и е принуден да потърси помощ...
  3. Листопад – Епизод 265, Четвъртък – 15.09.2011г. В 265 епизод на турския сериал Листопад излъчен на 15.09.2011г. Фикрет засилва ревността си към Таксин. Баба Джеврие усилено подклажда огъня и дава поводи на...

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.