Aug
31
2011

Сериалът Малки Тайни

От съвсем скоро време по bTV започна да се излъчва нов турски сериал. Неговото име е “Малки Тайни”.

Сериалът “Мални Тайни” се отличава от досегашните турски сериали, които сме свикнали да гледаме по телевизията. Той е модерен, разчупен и с малко по-различно отношения между хората.

В сериалът “Малки Тайни” вече не се забелязват патриархалните отношения между хората. Отношенията са разчупени и равнопоставени – типично европейски. Но това е така, защото цялата политика на Турция е да се опита да се приобщи към Европа и по-конкретно да стане членка на Европейският Съюз. За тяхно съжаление обаче, това няма да стане.

В сериалът по bTV забелязваме нови и различни герои, а именно богаташки семейства, чийто проблеми са далеч по-различни от тези на обикновенните бедни семейства.

В сериалът “Малки Тайни” ще станем свидетели на различното и интересното в отношенията между хората.

Не пропускайте да гледате “Малки Тайни” в най-добрият сайт за турски сериали – Сериали.com

Не е намерен подобен епизод или сериал.

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.