Aug
31
2011

Забраненият Плод е вече към своя край

Здравейте приятели!

Сериалът Забраненият Плод очевидно отива към своя край. До тук станахме свидетели на раздиращи сърцето несподелени чувства между част от героите на сериала. От несподелената любов боли най-много.

До момента много се изписа и се изговори как според някои хора ще свърши Забраненият Плод. Изтекоха клипове в Интернет, които все още не се знае дали са достоверни. Това ще можем да разберем след като изгледаме официалния край, който ще бъде излъчен по бТВ, а след това качен и в сериали.com. Веднага след това очакваме да започне другият хитов сериал – Листопад.

Ние искаме да се получи един добър диалог между нас и вас – нашите зрители. Искаме да ви зададем въпрос, а именно: Как според вас ще свърши сериала Забраненият Плод?

Очакваме вашите коментари!

Не е намерен подобен епизод или сериал.

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.