Oct
25
2011

Листопад – Епизод 288, Вторник 25.10.2011г.

Любимият турски сериал на много хора Листопад продължава и днес 25.10.2011 година(Вторник). Таксин отпътува за Истанбул по работа. Това е само претекст за да се срещне с братът на Фикрет. Отива на мястото където работи Шефкет. Като разбира това Шефкет не му става никак приятно. Той също знае за изневярата на Таксин. Чувството му за вина го кара да пророни сълзи. Митхат кани Шефкет и Таксин да хапнат кюфтета на Босфора. През това време госпожа Джеврие звъни за да провери с какво всъщност се занимава сина и. След това докладва на Фикрет. Отношението и към нея вече е съвсем различно от преди.

Неджля и Али са на меден месец след като наскоро сключиха брак. Поради многото ангажименти и  двамата са принудени да се върнат в Истанбул. Планират да поканят родителите на Неджля на вечеря. Тя не е много сигурна, че те ще дойдат предвид отношението на Али Ръза към новият мъж на Неджля. Али Серпер се среща с бащата на Джем, но на него тази среща му е много неприятна.

Приятелят на Седеф е на гости при родителите и. Емир изненадва Нехир и Ахмед в дома им. Той им гостува за кратко хапва от вкусните гозби на Нехир. Тя дори изпраща на Седеф малко вкусотии. Емир се обажда на Седеф и и казва, че е бил при родителите и. Двамата ще вечерят заедно след като той се върне в Милано. Бременната Лейля се запознава с приятеля на Седеф. Много е изненадана. Решава да каже на Шефкет за новият и приятел. Той остава неприятно изненадан от новината.

Подлата Ферхунде е в безизходица. Поредната банка отказва да и отпусне заем. След няколко отказа тя е принудена да продаде къщата, която е купила за майка си. Джейда и предлага да и услужи с пари. Ферхунде и отказва.

 

Подобни епизоди на сериала:

  1. Листопад – Епизод 282, Петък 14.10.2011г. Поредният за тази седмица 282 епизод на най-гледания турски сериал Листопад продължава и днес 14.10.2011 година(петък). Неджля се прибира разстроена вкъщи след откровения разговор, който...
  2. Листопад – Епизод 287, Петък 21.10.2011г. Днес е петък 21.10.2011 година и е наред излъчването на 287 епизод от любимият ви турски сериал Листопад. Моментът е много емоционален. Предстои Неджля и...

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.