Oct
7
2011

Листопад – Епизод 278, Петък 07.10.2011г.

Поредният 278 епизод на турският сериал Листопад излъчен на 07.10.2011 година продължава. Родителите на Седеф пристигат в Милано. Те за пръв път са там. Много им е интересно и се радват да са на гости на дъщеря си. Тя ги посреща в малкото си жилище. Вечерта отиват на вечеря в ресторанта, в който работи момчето с което Седеф се запозна наскоро. Емир е там и им поднася вкусен десерт. Седеф е много очарована от неговото държание. Уговарят се да направят една неделна разходка с родителите на Седеф.

В семейството на Таксин и Фикрет отношенията още не вървят по мед и масло. Таксин е много объркан от случилото се. Фикрет пък от своя страна се опитва да бъде мила и добра. На Таксин му е необходимо време за да превъзмогне вътрешно изневярата, за която Фикрет не знае. Той се среща с певицата Бахар и двамата се уговарят случилото се между тях да остане в тайна. Таксин обаче не може да крие истината. Дали ще разбере Фикрет за кратката авантюра с певицата Бахар.

Неджля е много объркана от всичко което се случи с нея. Баща и отиде да спи в кафенето на Ахмед, което той наглежда. Неговата гордост е голяма и не може да преглътне постъпките на Неджля. Неджля прекарва една чудесна вечер в компанията на новата си любов Али Серпер. Те трябва да се опознаят, а това ще стане с времето. Ферхунде продължава да плете интриги. Съвсем случайно тя се среща с бившия си мъж господин Митхат Кара.

В семейството на Лейля и Оуз всичко е както обикновено. Той отново не е вкъщи, а върши нечисти сделки. Лейля не подозира за тях. Човекът за когото работи Оуз му погажда номер и му вземат парите които е заработил. Той подозира, че може да се е получило така и заявява на шефа си, че не е виновен за случилото се. Той го заплашва, че ще посегне на Лейля. Турският сериал Листопад става все по-интересен и интригуващ. Предстои да станем свидетели на още много интригуващи сцени с нашите герои.

Подобни епизоди на сериала:

  1. Листопад – Епизод 275, Вторник 04.10.2011г. Турският сериал Листопад продължава с интересни моменти с нашите герои на 04.10.2011 година(вторник). Фикрет получава обаждане от приятелят на Таксин. Заради него те двамата се...
  2. Листопад – Епизод 276, Сряда 05.10.2011г. На 05.10.2011 година се излъчва поредният 276 епизод от най-гледаният турски сериал Листопад. Фикрет се прибра при мъжа си Таксин и децата. Тя не подозира,...

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.