Oct
6
2011

Листопад – Епизод 277, Четвъртък 06.10.2011г.

Сагата Листопад продължава и днес 06.10.2011 година(четвъртък). Ферхунде постигна целта си и принуди Неджля да говори с Али Серпер да я наеме на работа. Тя се обажда на Неджля и и казва, че е постъпила правилно. През това време в Кушадасъ са пристигнали родителите на Джем. Това са госпожа Сузан и Господин Кемал. Те двамата очакват Неджля в хотела в който е отседнала. Тя е много изненадана от тяхната среща. След кратък разговор с господин Кемал става ясно, че те не искат да работят заедно с нея. Това е заради клюките, които пишеше във вестниците за нея и Али Серпер. В дома и са изпратени нейните вещи от офисът и. Родителите и не подозират нищо и остават много изненадани когато разбират какво се е случило. Неджля не се прибира вкъщи, а отива да търси утеха при Али.

Неджля е много разстроена от случилото се, но Али я успокоява и е нейна опора. В това време родителите и са разбрали къде е тя и се обаждат на Али. Шефкет започва да и крещи по телефона, но тя му казва че ще говорят по-късно. Али казва на Неджля, че ще е до нея и в добри и в трудни моменти. Така тя е по-спокойна и приема неговата подкрепа. Това е началото на една нова любов. Господин Кемал и госпожа Сузан окончателно са отписали неджля от семейството си. Неджля се прибира вкъщи и следва лют скандал с родителите и. Али Ръза напуска дома и. Там остават Шефкет майка и Хайрие и малката Айше. Али Ръза отива в кафенето на Ахмед. Той отсяда там за да се грижи за кафенето му докато те с Нехир са на гости при Седеф.

Фикрет вече е при съпруга си Таксин, но той продължава да се държи студено към нея. Чувства се гузен за това, че преспа със певицата Бахар. Тя е влюбена в женения Таксин. Джеврие си е променила отношението към Фикрет и я съветва да е по-търпелива към съпруга си. Шефкет започва работа при Митхат. Той ще отговаря за склад за части. През това време Ферхунде и майка и Нурдан са се нанесли в новото си жилище.

Не е намерен подобен епизод или сериал.

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.