Sep
27
2011

Листопад – Епизод 271, Вторник – 27.09.2011г.

Поредният 271 епизод от турския сериал Листопад продължава и във вторник 27.09.2011г. Фикрет се завърна в Истанбул при родителите си. Тя остана много разочарована от своя съпруг Таксин. Заедно със невръстния си син Омут тя напусна съпруга си. Баба Джеврие и малките Мехмед и Джанер както и тяхната сестра са много сърдити на баща им и мислят кака да накарат Фикрет да се върне обратно. Тя е непреклонна. За да разберат какво точно се е случило Али Ръза отива да разговаря лично с Таксин. Той се отправя към Адапазаръ с надеждата нещата между дъщеря му и зет му да се оправят.

Митхат се обажда на Шефкет и го моли да разговарят лично. Той е много озадачен и се отправя към къщата на Митхат. Там се среща с Нехир и Ахмед, които се грижат за Митхат понеже е болен. На излизане от къщата те съвсем случайно виждат новата си съседка. Това е добре познатата ни Ферхунде, която е твърдо решена да отмъсти на всички. Нехир и Ахмед остават много изненадани и озадачени. Те веднага се обаждат на Митхат и му казват, че Ферхунде е новата им съседка. През това време той отправя предложение на Шефкет да работят заедно защото му е благодарен за съдействието което му е оказал в труден момент.

Бременната Лейля и Оуз отиват да избират мебели за новото им жилище. Той обаче има проблем с човека за когото работи. Оуз е категоричен, че не иска да работи за него докато не си получи парите които му се полагат. Не след дълго, обаче майката на сина му Джейда му се обажда много притеснена, че сина им е изчезнал. Той разбира кой е отвлякъл детето му. Обещава на Джейда, че ще върне сина им навреме и невредим.

А през това време Али Ръза е пристигнал в Адапазаръ и се отправя към офиса на зет си Таксин за да говори с него. Там остава много изненадан като вижда чуждата жена с която Таксин говори. Какво ли предстои да се случи в Листопад в следващия епизод предстои да разберем съвсем скоро.

Не е намерен подобен епизод или сериал.

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.