Sep
21
2011

Листопад – Епизод 268, Сряда – 21.09.2011г.

Листопад продължава с поредния 268 епизод излъчен на 21.09.2011 година. В семейството на Фикрет и Таксин още се усеща напрежение. Фикрет е погълната изцяло от грижите покрай бебето и Омут. Тя няма никакво свободно време за себе си и това я изтощава още повече. Таксин  не я разбира и само я упреква. Тя е още по-нещастна, че няма подкрепата на съпруга си.  Първият учебен ден е и Таксин води децата си на училище. С тях е баба Джеврие, която го придружава защото Таксин ще я води на доктор. Там те се срещат с певицата от заведението в което Таксин беше ходил преди време. Те имат кратък разговор, а баба Джеврие не остава безучастна и се намесва в разговора им като си мисли, че между сина и Таксин и непознатата жена има нещо интимно.Рейхан отива на гости при Фикрет и и споделя, че се е разделила с годеника си заради неговата майка, която приличала на баба Джеврие.

В същото време в семейството на Али Ръза също има ученичка малката Айше е прехвърлена в ново училище. Тя е малко тъжна защото вече не е при своите приятели от предишното училище. Хайрие нахалства пред Неджля да намери работа на на брат си Шефкет. Тя е категорична, че за него няма работа там и той няма да се чувства комфортно там. Али продължава да ухажва Неджля като и изпраща цветя в офиса. Това никак не се харесва на родителите на Джем, които още тъжат за него. Тя говори с Али и явно му заявява да не я притеснява повече. Тя още тъжи за съпруга си и не го е прежалила.

Лейля е в еуфория от факта, че ще става майка. С Оуз правят планове за бъдещето и чакат с нетърпение Митхат да освободи къщата за да се пренесат в нея. През това време Оуз отново се захваща с нечисти сделки. Ферхунде и майка и скоро ще се пренесат в новото жилище, което се намира в непосредствена близост до къщата на Оуз и Лейля.

Не е намерен подобен епизод или сериал.

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.