Jan
10
2012

Легендата за Испания – нов хитов сериал

Здравейте приятели на сериалите. След като станахме свидетели на краят на един Листопад (говоря за сериала Листопад) сигурно се питате какво ще гледаме по телевизията. Не се притеснявайте. Нашите приятели от bTV няма да оставят нещата така. Разбира се, че нов сериал ще има.

Наскоро бе обявено, че ще започва нов сериал по btv. Този път обаче той няма да е турски. Неговото заглавие е Легендата за Испания. Сагата още от заглавието се разбира, че е испанска.

Сериалът Легендата за Испания ще разказва действителни случки от историята. Накратко разказан сюжета на сериала е следният:

Млад селянин осъзнава, че семейството му е убито от римската империя. Той не губи време и бързо набира последователи, които да го следват и от пастир, младият мъж се превръща във войн.

Как точно ще се развие сериала не пропускайте да разберете тази вече от 20.00 по бТВ. Сериалът Легендата за Испания ще се излъчва всеки делничен ден, така че – не го пропускайте.

Не е намерен подобен епизод или сериал.

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.