Sep
16
2011

Листопад – Епизод 266, Петък – 16.09.2011г.

Листопад продължава и днес 16.09.2011г. с още интересни моменти . Семейството на Али Ръза се пренасят в жилището на Неджля, но това никак не се харесва на Али Ръза. Али изпраща Неджля до дома и баща и вижда това. Пита се какво се случва, дали толкова бързо е забравила покойния си съпруг Джем.

В семейството на Фикрет пък продължава да има караници и скандали. Фикрет явно не е доволна от нещо и постоянно се сърди на съпруга си Таксин. Малката Айше иска да се върне в Истанбул при родителите си. Мисли си, че вече не е желана в дома на сестра и.

Ферхунде и майка и отиват в дома на Митхат за да приберат остатъка от багажа си. Там те се срещат с Лейля и Оуз, които отиват там да видят новото си жилище. Митхат ги посреща доволен, че е сторил поне едно добро дело. Лейля си спомня с умиление за отминалите дни в тази къща и хубавите моменти които е имала в този дом.

Али Ръза се отправя към Ада Пазаръ за да вземе малката си дъщеря Айше. През това време Шефкет отива в старото им жилище за да събере багажа и покъщнината на семейството. А Джейда се опитва отново да изнудва Оуз за да се разведе с него, но Лейля и дава да разбере, че не може да вземе пари от тях.

Не е намерен подобен епизод или сериал.

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.