Sep
15
2011

Листопад – Епизод 265, Четвъртък – 15.09.2011г.

В 265 епизод на турския сериал Листопад излъчен на 15.09.2011г. Фикрет засилва ревността си към Таксин. Баба Джеврие усилено подклажда огъня и дава поводи на Фикрет да се съмнява в Таксин. Семейството на Али Ръза продължава да има проблеми с жилището което са наели. След като им спират тока те решават да отидат да живеят в къщата на Неджля. Тя без това е сама след смъртта на съпругът и Джем. Шефкет се допитва до баща си дали да прехвърли строежа на хората, които искат да го откупят от него. Али Ръза, обаче не дава никакъв отговор.
А през това време Неджля е на среща с Али. Той я ухажва, но тя е притеснена от факта, че още не е забравила Джем. Али е много настоятелен и продължава да я ухажва. Докато вечерят майката на Неджля и се обажда за да я пита кога ще се прибере. Така срещата на Неджля и Али приключва бързо. Али Ръза вижда Неджля с Али. Той остава много разочарован.
Госпожа Нехир и Ахмед решават да отидат на гости на Седеф в Милано. Тя много се зарадва и с нетърпение ги очаква да отидат при нея.
А Оуз и Лейля правят планове за бъдещето и за тяхното неродено дете. Скоро ще имат проблеми защото Джейда разбира, че Оуз е купил къщата на Али Раза.

Подобни епизоди на сериала:

  1. Листопад – Епизод 264, Сряда – 14.09.2011г. В днешния 264 епизод на Листопад Лейля научи, че Оуз е купил родната и къща. Тя е много щастлива и не е очаквала, че Оуз...

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.