Sep
14
2011

Листопад – Епизод 264, Сряда – 14.09.2011г.

В днешния 264 епизод на Листопад Лейля научи, че Оуз е купил родната и къща. Тя е много щастлива и не е очаквала, че Оуз ще направи това заради нея. Той отива с нея на преглед при гинеколога понеже Лейля е бременна. През това време Неджля се е прибрала от командировка и не знае как да реагира на близостта на Али. Тя е объркана и не знае как да реагира. Тя обаче също го харесва, но се страхува защото още не е забравила съпруга си Джем.
Шефкет е затънал в заеми, но Неджля му помага като му дава пари назаем. Тъкмо в подходящ момент когато непознати хора искат да купят строежа му. В това време Хайрие и Али Ръза са много нещастни. Те разбират, че Оуз е купил старата им къща.
Ферхунде отново плете интриги. Мисли как да отмъсти на всички за това, че я изоставиха. Майка и е неотлъчно до нея, но тя не оценява този жест и я обвинява за своите несполуки.
Фикрет продължава да живее в постоянни намеци от страна на баба Джеврие. Таксин обаче я подкрепя и е неотлъчно до нея.

Подобни епизоди на сериала:

  1. Листопад – Епизод 263, Сряда – 14.09.2011г. Листопад продължава да се вихри в ефира на националната ни телевизия. В днешния 263 епизод Шефкет е толкова затънал и е принуден да потърси помощ...

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.