Sep
14
2011

Листопад – Епизод 263, Сряда – 14.09.2011г.

Листопад продължава да се вихри в ефира на националната ни телевизия. В днешния 263 епизод Шефкет е толкова затънал и е принуден да потърси помощ от по-малката си сестра Неджля. Тя се съгласява да му помогне с парична сума. През това време тя е на вечеря с Али неин бизнес партньор, който обаче я харесва и прави всичко възможно да я впечатли. Дори я целува на което Неджля не знае как да реагира и се прибира в хотелската стая разстроена защото още не е забравила покойния си съпруг Джем.
Лейля пък е малко тъжна защото отново е пренебрегната от Оуз, който отново не е вкъщи. В това време той е в дома на Митхат -в предишния дом на Лейля. Прибирайки се вкъщи Лейля му е обидена, че не се е прибрал навреме вкъщи. Скоро тя ще разбере, че той е имал основателна причина за това. Той изглежда наистина се е променил. В последствие Оуз копува къщата му.
В дома на Фикрет и Таксин всичко е по старо му. Баба Джеврие постоянно недоволства, а Фикрет е сърдита защото съпругът и Таксин е излязъл с приятели. Малката Айше се сдърпва с малките и приятели и тя е решена да се върне в Истанбул при родителите си.Шефкет е в безизходица след като Неджля не му помага с пари и той няма с какво да плати на работниците си.

Не е намерен подобен епизод или сериал.

Информация:

Скъпи посетители на сайта сериали.com, Моля имайте предвид, че името на сайта ни се изписва на кирилица, а разширението .com на латиница. За да влезете директно в сайта ни ще е необходимо да обърнете езикът на писане на вашата операционна система и след това отново да смените изика за да изпишете .com Моля запомнете това и не бъркайте името на сайта с други подобни, както и разширението с което се изписва (.ком не съществува). За по-лесно напишете в Google думата СЕРИАЛИ или SERIALI - както ви е по-удобно.